BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 5, 2009

Super Bish !

PERINGATAN : entri ini mungkin panjang nya berjela. ayat nya juga mungkin penuh dengan kata-kata amarah kerana penulis sedang menulis mengikut emosi. *HAHA. poyo jew ayt*

ehem.

korang nie kenape eyh sbnr nye ?
knp perlu ade rase tak puas hati ?
knp perlu rse tercabar dan tergugat dgn aku ?
pelik. sungguh pelik !

korang dpn aku bukan main baik lagi.
macam malaikat.
blkg aku, kutuk aku habis-habisan kan ?
korang fikir aku tak tahu ?
korang fikir aku bodoh sangat kew macam korg ?

hey !
cube korg cermin diri korang tuhh dulu.
korg nk ckp org hipokrit ?
korg nk ckp org plastik ?
yang korang FAKE gyler babi tuhh takpe.
tak hipokrit kew name nyew ?!

owh, lpe pulakk.
korg kan mmg baik.
korg kan PERFECT !
aku jew yang jahat.
aku jew yang bish !

wanna know what ?
i regret ever knowing u and told u stories.
coz in the end, u used it to go against me and stabbed me in the back.
dasar kawan makan kawan.

eyh, chop !
kte kawan kew ?
korg kan BERLAKON jew jadi kawan aku.
pfft !

jgn terkejut kalau lps nie aku lyn korg cam palat ;)

hmm.
lepas berfikir sejenak, baru aku teringat.
selama nie sume bende yang dia cakap kat aku ade betol nya.

aku patut lebih berhati-hati dengan korg yg BUSUK HATI nya.
lepas sume nie berlaku, baru aku tahu dan nmpk ape yg dia mksd kn.

korg mesti gembira dan sedang bergelak ketawa
sampai pecah perut dengan ape yg berlaku kn ?
mklm lahh. korg kan memang tak suka ktorg.
dasar HATI BUSUK !

tengok lahh.
dengan perangai korg yg s**l cam b**i nie,
takde sape yang akan percaya n suke kat korg dahh.
satu hari nanti korg akan dpt blsn nyew jgkk.
what goes around, comes around.
do keep that in mind okeyh Loser !


kpd dia ;
saya minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki.
harap sume kesalahan saya dimaafkan.
maaf. maaf. maaf dan maaf.
sampai bila kit nak cmnie ??
hmmm =(

8 comments:

Mr.Fahimi said...

salam..
ni si dia mengomen..

dah lame maafkan andalah...
so, dun wori k?

if sara dah nmpk apew mksdnye, then sara kne lebih berhati2 k?

ingat, bukan sume org suke kat kte, even kawan sendiri pon blh fitnah kita?
kan?
so, relax jew?
xde gne pon kalo sara nak maki2 dorg kat blog ni... just ignore je k?

salam ukhwah... :)

Mr.Fahimi said...

ehem. b4 telupe,

i think i knoe sapa mereka itu.. :)

saraosman said...

fahimi ; haha. bgs lahh if da taw. heee~ ^-^ owh. and btw, thnx fer d advice. good to know that we're okeyh now ;)

Hanan Izzati ;) said...

siapakah?sohai(s) ke sygg?

saraosman said...

tak lahh sygg. bukan sohai(s). nie org2 br yg akn msk dlm list sohai. hahaha =D nnty esk kte cte keyh dear ;)

JimeMalek said...

kaw tau x ak bace post kaw ni dgn gaye kaw bercakap
can u imagine that?
HAHAHAA
hebat2

woisshh! jgn hanan sorang je
ak juge lah ok? ok? : )
nnti ak dtg menghendap paga belakang di pagi bute! : )

adilahalim ; said...

aku rasa aku setuju dengan jime.
adakah daya imaginasi kami yang tinggi atau memang gaya penulisan kau ni memang sebijik dengan cara percakapan kau diluar ?


ngahaha. >___<

nurul eeman said...

oh kite imagine mate sara membesar dan tros membesar pabile post ini dignekan pkai mulot.okeh ayt sye mmg keling.hehe.


cis.mate je nk besa.bdn tanak plak..buweeekkk =P


jk..jk.. xD