BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, July 18, 2009

Hey Adik !


sdey sgt tp dlm2 sdey pon skang tgh msj gn mundzir...
ye lah...main lah sampai awk tesuke ngan dier...awk ni bkn bole arap
hahaha..
xnk r..
nk setia..ceh!
s...tu ske men kn lelaki..mntg2 die tu cntek!deny taw lps bce..
sape ske main kn laki???x bape paham lah ape yg awk tulis

eee,,yg mke die cm ckgu tuu



hahaha. klaka lahh anda2 ini budak kecik. sumpah kelaka. sampai tegang2 urat akak gelak tahu ? =D

pertama ;
kalau adek2 tanak orang tahu tentang ape yang adek2 sekalian sedang mengumpat kan, xperlu lahh main comment di myspace. kawan adek pown mmg deny sbnr nyew comment tuhh. pandai sungguh lahh adek2 nie ^-^

kedua ;
adek mahu ckp akak suke main kan lelaki ? ehem. cermin diri tuhh dulu yew adek. cbe adek renung dan lihat, diri adek tuhh xmain kan laki kew ? kawan adek sendiri yang cakap adek xboleh harap kn ? kawan baik pulakk tuhh. ape kes ?

ketiga ;
memang akak chantek. kenapa ? cemburu ? HAHAHA =D ( okeyh. ini saje2 perasan okeyh. ignore aje. haha =P ) btw, adek msg dgn ex akak and u really believe what he told u ? haha. kesian adek. kene tipu bulat2. akak kenal dye lebih lama and lebih dalam. so akak tahu mcm mana perangai dye. adek nak terus percaya kan dye, GO AHEAD =D

keempat ;
apa yang adek tak puas hati ngan akak eyh ? tapaham lahh =_=" u didn't even know me pown adek. jadi kenapa perlu judge akak ? adek dahh judge diri sendiri ?

kelima ;
adek nak setia ? HAHAHAHAHAHA =D biar akak gelak puas2 dulu okeyh ? kalau adek setia, kenapa adek break ngan AZRIL ? u think i didn't know ? HAHA =D sesungguh nyew dia sayangkan adek sgt kan ? kata nyew. HAHAHAHA =D

keenam ;
akak tahu adek akan bce entri nie. if bukan adek pown, kawan2 adek kan ? biasa lahh. anda2 seklian kan memang stalker ? haha =D ( why u're so obsessed with me ? *jime n lala, sambung nyanyi. haha =D* )

ketujuh ;
okeyh. sambung membebel. jika adek tak puas hati dengan akak, confront aje okeyh ? itu pown jika adek berani. maklumlah, budak kecik yang rase diri dia dah cukup matang nie selalu nyew berani cakap belakang jew. bila jumpa dpn2 buat muka tak bersalah, konon chomeyl. euwww. nak termuntah tahu ? =)

kelapan ;
akak tak pernah nak cari pasal apatah lagi bergaduh dengan budak kecik macam adek nie. jadi, kenapa adek harus mulakan nya dahulu ?

kesembilan ;
akak juz nak cakap anda sungguh kelakar okeyh adek yang sohai =D

kesepuluh ;
kenapa adek perlu ade perasaan tak puas hati dengan akak eyh ? cemburu kew ? haha =D sesungguh nya jealousy itu tak bagus okeyh adek. im just so damn effing sorry that u're not me =)



p/s ; harry potter boring =|

4 comments:

Hanan Izzati ;) said...

budak kecik yang rase diri dia dah cukup matang nie selalu nyew berani cakap belakang jew. bila jumpa dpn2 buat muka tak bersalah, konon chomeyl. euwww. nak termuntah tahu ? =)

tahu sayang.kita tahu.banyak kali dah kita muntah T_T

HAHAHA.well at least okay la ni sayang diorang jes buat poker-faced drpd jadi macam makcik tua dahi berkerut tu kan? ;)

adilahalim ; said...

'why u're so obsessed with me ?
Girl I want to know…'
lalala~

tukar lirik sket . haha.
but its quite true isn't it ?
she's obsessed,
couldn't find any reason to deny that fact.

she's lame. duh.
jangan layan la sara.
just a waste of time.

saraosman said...

hanan ; sayang. itu kita tahu. kan kita muntah sme2. haha =D

lala ; haha. smbng jgkk =P btw, i know it's such a waste of time utk lyn noob mcm tuhh. tp kadang2 rase best. haha =D

Hanan Izzati ;) said...

yeah sayang,u're totally right.kadang2 kt layan pun best jugak ;)

asam garam kehidupan kan =P